Just another WordPress.com weblog

:: Firdaus & Hidayu

Firstly, selamat pengantin baru kepada Firdaus dan Hidayu..semoga korang berdua bahagia hingga ke akhir hayat.Ingat lagi masa ‘deal’ nak booking dulu kat Starbuck JJ Seremban..korang ni sangat la pemalu..aku naik risau kalau2 BIGDAY korang nanti aku xleh nk buat the best pasal pemalu korang yg sangat2 tu..tp alhamdullillah ramalan aku tidak benar sama sekali..Ayu yg sgt spoting dan Daus yg sempoi masa BIGDAY tu buat aku senang..yang best nya jgk ada dayang2 dan hulubalang mengiringi kedua mempelai ni masuk hingga ke singgahsana…untuk outdoor plak aku dgn tebal muka pinjam VESPA kepunyaan org kampung untuk di jadikan prop sessi outdoor…best2.mekasih pakcik !thanks jugak kat apek ngan zaharul sebab sudi tag job aku ni..tanpa korang berdua sapelah aku..

DSC_0757

DSC_0744

DSC_1136DSC_1141

ShahZainal
+6012 – 2176208
photographer
ery_3407@yahoo.com
facebook.com/shahzainal
flickr.com/shoot_U

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s