Just another WordPress.com weblog

Joe & Fara @ Shah Alam

salam semua…bulan2 pose job pun dah stop so masa ni lah aku mem’busy’kan diri aku ni mencari job2 @ hasil2 keja kahwin aku sebelum ni..banyak sgt..sampai hardisc 300gb pun dah hampir full tu termasuk lg yang dalam cd or dvd..aduyaiii pening nk carik semula..entry kali ni di Shah Alam pasangan mempelai Joe dan Fara..si Fara ni MAS staff ticketing department dan si Joe ni pulak FRU..tgk badan la beb sasa tu..haha..majlis akad nikah berlangsung dgn sempurna sehinggalah majlis bersanding keesokan harinya..sessi outdoor aku bawa pengantin kat Dataran Shah Alam..walaupun ramai orang masa tu tp diaorang ni sangat spoting..keje aku pon jd senang..thanks jugak kat apek ..sparing partner aku masa tu..kepada Joe dan Fara aku ucapkan selamat berbahagia sampai ke akhir hayat..

DSC_2615

DSC_3024

DSC_3226

DSC_3188

DSC_3314

DSC_3194

ShahZainal
+6012 – 2176208
photographer
ery_3407@yahoo.com
facebook.com/shahzainal
flickr.com/shoot_U

Advertisements

One response

  1. mmg power… suke tengok gambar 5 dr atas

    August 31, 2009 at 3:57 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s