Just another WordPress.com weblog

:: Aki & Fara @ Dewan Perdana Felda

lagi satu entry untuk kalian semua..kali job di Dewan Perdana Felda pasangan mempelai Aki & Fara..masa tu pukul 7mlm lagi aku dah terpacak kat dewan..kwn dari SHUTTERCRAFT dah sedia menunngu..apalagi bawak keluar camera dan terus shoot..mula2 shoot untuk sessi make up sampai la bersanding..job ni mmg best al maklumlah dewan ber aircond..sejuk jer…peluh pon x keluar ..awek pon boleh tahan ramai..mantap2..lagi2 kwan si Fara ni..tp ape boleh buat dtg untuk keja kan…buat2 x nmpk je la..punya asyik ambik gambar dlm dewan tu tak sedar jam dah pukul 12 tgh mlm..majlis tu pun dah hampir selesai..tp pengantin tak abis lagi sebab lepas tu kitaorg henjut Aki & Fara ni untuk sessi outdoor kat depan Pavilion..punya la best masa tu..siap jd polis trafik pulak dok tahan kereta lalu lalang untuk kasi laluan untuk satu shot pengantin melintas..tp gambarnya aku xde pasal aku kena tahan keta masa tu..huahuahua..punya la best sampai pukul 3pagi kami ‘kerjakan’ pengantin ni..apepun dia tetap cool dan sempoi..kepada Aki & Fara aku ucapkan selamat pengantin baru ye…daaaa…

aki & Fara (7 of 7)

aki & Fara (3 of 7)

aki & Fara (4 of 7)

aki & Fara (1 of 7)

aki & Fara (5 of 7)

aki & Fara (2 of 7)

aki & Fara (6 of 7)

Advertisements

3 responses

  1. no1 dan no.7 gambar same angle… kalau dapat loosse kan sikit bg nampak org yg hadir masa perkahwinan tue… lagi best…

    September 1, 2009 at 3:37 pm

  2. shahzainal

    ok tq rasfan…ur comment noted

    September 1, 2009 at 3:39 pm

  3. helmibaharudin

    cun2..
    aku suke yang ini…
    yes!

    September 1, 2009 at 8:17 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s