Just another WordPress.com weblog

:: Sauffi & Sha

ekeke….salam semua.lama da x update blog ni.entry kali ni kat Kajang pasangan Sauffi & Sha..Sauffi ni kwn baik aku sejak sekolah lagi sampai la dia da kahwin ni..haha.kadang2 gaduh jgk..biasa la kan…Akad nikah pd 30 Mei 2009 di Masjid Bandar Kajang pukul 10pg dan upacara persandingan selepas itu sgt meriah dgn kehadiran sanak saudara dan rakan2 kedua2 belah pihak..walaupun ade ‘somethings’ yg pada mulanya mengganggu MOOD pengantin tp aku try untuk solve kan..kalau da muka masam jer masa bersanding apehal plak kan..nti aku jgk yg susah..’senyum sikit sha’..haha..apepun pengantin cukup cheerful sampai abis bersanding..outdoornya plak aku bwk pengantin g Putrajaya..best giler dgn bantuan Rahman,Apek dan Haziq aku berjaya menggodam pengantin ikut rentak aku..walaupun kaki aku nyaris di gilis kereta dek kerana syok sgt baring kat atas jalan…haha.moment beb!SALUTED kat korang berdua sebab x reti penat dan ‘mentain’ cool sampai la aku handover next shot kat apek n haziq coz aku terpaksa bergegas untuk next job lepas isyak tu..haha..Selamat Pengantin Baru aku dan bagi pihak Rahman,Apek dan Haziq ucapkan..semoga korang berdua bahagia menempuh alam baru ni…jgn ‘noty2’ tau..apepun si Sha ni lagi cantik dari awek Palong dulu..Sauffi jgn mara ekk…ahaks..cauuu..!!!.

supi (5 of 8)

supi (2 of 8)
supi (6 of 8)

supi (4 of 8)

supi (7 of 8)

Advertisements

One response

  1. aku yg tak boleh tahan pic no.4 dari atas tue yg kiri sekali tue.. huhu bukan main lagi dia… anyway… good job bro shah… semakin mantap… dan rugi sesiapa yg tak ambil bro shah sebagai wedding photographer..

    September 8, 2009 at 10:40 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s