Just another WordPress.com weblog

:: Isk & Effa @ Kuala Pilah

salam…latest updated untuk edisi pengantin lepas raya.firstly nk say thanks pada zaharul,apek,iwan dan alia sebab sudi tag aku untuk job ni.tanpa diaorg masa tu  aku akan jd org yg sgt malang pasalnya aku bertembung ngan saat2 penting dlm hidup aku..u guys best !!pada Isk dan Effa selamat pengantin baru eh..Isk tolong jaga Effa baik2 jgn sampai hilang mcm hilang handphone dan jam hantaran aritu.

DSC_1289

DSC_1246

DSC_1324 copy

Advertisements

2 responses

  1. Effa ;)

    Thanks to all photographer yg dtg mase tue terutamanya Shah yang sgt2 komited w’pun at the same time tgh excited jadi bapa..i sekeluarga really appreciate it..& i bersyukur sgt2 di saat2 menjelang haritu i ditemukan dengan shah & team yg gile2 to best ni..
    tak sabar nak tgk hasilnye nnt…mst superb…u all r the best…
    thanks a lots..a lots..a lots…
    hopefully kita akn jumpe n bekerjasama lg nnt..

    Kpd Shah&Team : Semoga Terus Sukses..

    October 13, 2009 at 6:30 am

    • shahzainal

      thanks so much….apelagi yg kami harus lakukan selain dari buat yg TERBAIK UNTUK KAMU…
      we are really enjoys at that time….

      October 19, 2009 at 6:32 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s