Just another WordPress.com weblog

:: PreWedding Acha & Aina @ Melaka

salam…lama bebenor x menaip kat blog aku ni ..aku sgt malas dan paling x suka menulis.entry yang ni aku buat prewedding untuk Acha & Aina kat Melaka..OP iwan aka Monoriz…aku tolong2 ajer..sesekali buat prewedding ni best jugak..sambil layan couple ni bleh gak candid2 ape2 yang best..mmg best pon..tenkiu kat iwan sebab belanja bfast mcd dan lunch..kenyang smpi tersandar kat pokok tepi sungai Melaka tu..haha

acha & aina (55 of 230)

acha & aina (123 of 230)

acha & aina (99 of 230)

Advertisements

One response

  1. lawan tokeee nih.. aku tak update lagi ni,,.. cis….. nice shoot bro…

    November 19, 2009 at 4:51 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s