Just another WordPress.com weblog

:: Andy & Mas Reception

Selamat Pengantin Baru..thanks Andy & Mas sebab sudi hire aku & team jd official photographer majlis perkahwinan korang..ni petikan komen diaorang  aku copy dari facebook ‘anyway shah n frenz,thanks to u guys coz very comitted dgn keja u all..Andy  & i very impressed..kitaorng  sgt puas hati..berbaloi2’..haha ini lah yg di namakan keja..bila org dah bayar kenalah buat yg the best…walaupun Mas ni sgt lawak dan kadang2 emosional sikit tp kami tetap enjoy…dan satu perkara yg menarik aku hampir keluar air mata masa selesai majlis akad nikah sebabnya hampir semua org dalam rumah tu menangis dan berpeluk sakan ngan mempelai ni…huaaa…huaaa..lawak2..pada Andy & Mas nantikan hasilnya ye dan kita jumpa lagi Sabtu ni majlis di rumah Andy plak..Pada Datuk & Datin thanks atas layanan yg sgt mesra anda berdua..tabik spring Kak Faridah dr Lawannie Bridal sebab lawak dan spotingnya tu buat aku terhibur..huahuahua..

Datuk Jalal dan Datin Maziah

ShahZainal
+6012 – 2176208
photographer
email – aku@shahzainal.com
facebook.com/shahzainal
flickr.com/shoot_U

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s