Just another WordPress.com weblog

:: Outdoor Potraiture Akil Rayyan

Salam Ramadhan kpd semua umat islam di seluruh dunia…semoga hadirnya ramadhan tahun ni memberi seribu makna dan keinsafan kpd kita semua..sama2lah kita mensyukuri nikmat Allah s.w.t…dah lama sgt x menulis dlm blog ni xtau la kenapa malas sgt nk menaip..ok utk entry kali ni sy bawakan kelainan skit pasal dah banyak sgt korang tengok pic org kawin..pic org tunang..sure bosan kan bila buka blog shahzainal…dan hari ni sy post kan pic model kanak2..Akil Rayyan anak sahabat sy saudara Zamridin Rasamatahati..shoot ni tak dirancang sebenarnya saje suka2..x di bayar pun…haha..memandangkan rayyan ni spoting so letak je kat mane2 pun dia x kesah…dia terus posing selamber..tengok la sape ayahnya kan…haha.dannnnn ni lah hasilnya.dan kepada sape2 di luar sana yg berminat utk di’potraiture’kan pic anak2 mereka yg comel2 tu bleh cuba call saya ye..murah2 je caj nya..hahaha

Next story tggulah nanti ye kalo rajin utk menaip lagi…hehehe..sebelum terlupa nk update blog ni nti saya disini memohon ampun dan maaf kepada seluruh umat islam terutama bekas2 client dan next client andai ade salah dan silap sy dan team semasa shoot korang semua dulu..mane lah tau kalau2 ade termakan mana yg x boleh..tercakap yg x sedap didengar atau terlambat smpi album..yg baik dtg dr Allah yg buruk dtg dr saya..sedih la plk kan..hahaha.last..Selamat Hari Raya Aidilfitri pada semua berhati2 memandu ketika berhari raya…Assalamulaikum

ShahZainal
+6012 – 2176208
photographer
email – aku@shahzainal.com
facebook.com/shahzainal
flickr.com/shoot_U

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s