Just another WordPress.com weblog

:: Majlis Resepsi Faez & Ika @ Seremban

Assalamualaikum semua..hari ini 30 disember 2010..sebelum keluar rumah utk ke Tapah, Perak shoot wedding Azwanshah & Mashaniza dlm beberapa minit lagi,saya luahkan sedikit masa sy utk update blog…kali ni entry Faez & Ika kat Komplek Belia dan Sukan Paroi..dah2..xnak tulis panjang2 masa xde ni..saya tulis lagi nanti bila free ye..apepun terima kasih buat Faez & Ika sebab korang beri kerjasama baik dari mula shoot Prewedding sampai la majlis resepsi korang..kepada family Ika juga terima kasih atas layanan mesra tu..Insyaallah ade rezeki kita jumpa masa kahwin Yana pulak..ahaks.
Doakan saya shoot best2 kat Tapah ye…see u







ShahZainal
+6012 – 2176208
photographer / designer
email – aku@shahzainal.com
facebook.com/shahzainal

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s